Book online,
enjoy your flight!

Afiliere bilete avion agentii non-IATA

Afiliere agentii IATA bilete avionTravis Tourism ofera servicii profesioniste de suport si emitere bilete de avion pentru agentiile de turism non-IATA

 

Daca sunteti in cautarea unui parteneriat care sa va ofere avantajul unor tarife avantajoase pentru clienti si comisioane atractive pentru agentia dumneavoastra, atunci Travis Tourism si fly4.ro sunt solutia cea mai simpla si eficienta!

 

Suntem partenerul care emite biletele de avion pe baza rezervarilor dumneavoastra si va ofera servicii de asistenta turistica profesioniste. 

Travis Tourism va ofera posibilitatea de a oferi clientilor agentiei dumneavoastra tarifele extrem de competitive ale fly4.ro, intr-un sistem flexibil, in timp real si fara costuri pentru agentia dumneavoastra.

 

* Simplitate in timp real - Acces direct la tarifele competitive ale fly4.ro, fara cunostiinte prealabile de ticketing!

 

* Comisioane competitive - In functie de valoarea tarifului biletului, fara impunerea unor targete de vanzari pentru bilete de avion!

 

* Integrare in site-ul dumneavoastra - Oferiti-le clientilor dumneavoastra posibilitatea de a rezerva online direct de pe site-ul propriu, prin modulul de cautare bilete de avion oferit gratuit de catre fly4.ro, fara a avea afisate alte elemente de identitate decat cele ale agentiei proprii!

 

* Suport gratuit in timp real - 24 de ore din 24, prin telefon, e-mail, chat,  pentru solicitari complexe, situatii speciale, intrebari sau nelamuriri ale clientilor dumneavoastra.

 

* Training gratuit la distanta si intalniri gratuite periodice la sediul dumneavoastra intre agentii nostri si angajatii agentiei dumneavoastra de turism.

 

* Acces la celelalte servicii ale agentiei Travis Tourism, altele decat bilete de avion (asigurari, rezervari hoteliere interne si internationale, inchirieri de autoturisme din flota proprie, inchirieri de autocare, programe turistice proprii).

 

Alaturati-va acum agentiilor de turism emitente de bilete de avion din Iasi, Bucuresti, Bacau, Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov, Piatra-Neamt, Suceava, Constanta, Tulcea, Craiova, Alba-Iulia sau Targu-Mures care achizitioneaza si emit bilete de avion prin Fly4.ro.

 

 

 

 

Pentru afilierea unei agentii non-IATA la serviciile de rezervari de bilete de avion ale Travis Tourism / Fly4.ro online si offline, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu datele agentiei dumneavoastra la alin.patru@travis.ro in vederea incheierii unui contract.

 

 

<< Mergi la pagina de rezervare online bilete de avion!>>

 


powered by bilete de avion
Protectia consumatorilor A.N.P.C.

copyright ©2009 - 2020
Travis Tourism
All rights reservedfabricat la markfactory
Transfer auto gratuit la aeroportul din Iasi!Afiliere bilete avion agentii non-IATABilete de avion - serviciu personalizatRezervi online bilete de avion si castigi

Bilete de avion. Bilete de avion ieftine.

bilete de avion

bilete de avion

, rezervare bilete de avion, rezervare online bilete de avion, avion romania, bilete de avion iasi, bilete de avion bucuresti>

bilete de avion simplu

, travis tourism, biletele de avion, emitere bilete de avion, emitere bilete de avion online, austrian iasi

bilete de avion bucuresti, bilete de avion iasi, bilete de avion cluj, bilete de avion sibiu, bilete de avion timisoara, bilete de avion tulcea

rezervari bilete de avion ieftine,oferte bilete de avion, mii de zboruri bilete de avion, verificare zboruri online, zbor ieftin, bilet de avion

bilete de avion non-iata

, agentii non-iata, afiliere bilete de avion non-iata, emitere bilete de avion non-iata, modul vanzare bilete de avion